CMI Dr. Arina Vinereanu

Programari:  (+) 4 021 4104093

Cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla este să ai dinți buni, fără probleme. Dacă nu ai acest noroc, cel mai bun lucru este să ajungi la cabinetul doamnei Vinereanu. Acolo problemele sunt rezolvate fără dureri, opțiunile și planurile de tratament sunt explicate clar și totul pare firesc și simplu. Sunt pacient vechi și continui să străbat mări și țări ca să ajung în acest cabinet.

P.S. De pe scaunul de tratament se poate urmări Animal Planet și asculta Radio Romantic. Chiar se poate, pentru că nu doare....
Valeriu G.

E greu de exprimat în cuvinte :))
În primul rând mama și-a recăpătat respectul de sine la cei peste 60 de ani datorită "operațiunilor " lui Dimo și cu ocazia asta îl pupă..
Eu pup tot personalul feminin pentru că m-a convins la aproape 40 (vârsta de "criză") să pun dublu aparat dentar și să-l port cu succes -  deși mă face să mă simt ca un adolescent timid..
Ana Maria și-a rezolvat toate problemele moștenite de la mine și a acceptat cu brio toate chestiunile aplicate pe dinți datorită delicateței cu care a fost tratată (dar pentru asta ea vă va mulțumi mai târziu- eventual la prima întâlnire) - când eu oricum voi fi de față :)).
Așa că ușor, ușor, toată familia  a trecut prin mâinile voastre și asta se vede!

Vă pupăm,
Mihai S.&Co

F. TARE cabinetul. Mergem cu încredere pentru că știm că suntem pe mâini bune. Ajungem la cabinet cu durere și plecăm vindecați și fericiți. Nu e un loc de tortură.

Dana T.